'PSV maakt interesse in Itakura nóg concreter: Stewart ging op bezoek in Gladbach'

'Stewart bezocht Bundesliga-wedstrijd: PSV wacht op nog altijd op Duits antwoord'

24 augustus om 13:30

Earnest Stewart heeft wat betreft de interesse van PSV in Ko Itakura doorgeschakeld naar de volgende versnelling. De technisch directeur was vrijdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen (2-3), om de Japanner aan het werk te zien.

Zoals bekend probeert PSV nog altijd tot een akkoord te komen met Gladbach. De Duitse club zou zich momenteel buigen over een Eindhovens bod ter waarde van 11,5 miljoen euro. Volgens de laatste berichten staat Itakura zelf open voor een terugkeer naar de Eredivisie, waar hij eerder actief was voor FC Groningen.

Om de interesse nóg concreter te maken, heeft Stewart vrijdag een wedstrijd van Gladbach bezocht. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op X. Itakura stond de gehele wedstrijd op het veld bij de thuisploeg, maar kon een nederlaag tegen de regerend landskampioen niet voorkomen.

PSV wil het liefst nog minimaal drie nieuwe verdedigers naar Eindhoven halen. Ook onder andere Adamo Nagalo van FC Nordsjaelland staat op de lijst, na het wegvallen van Sepp van den Berg en Mikayil Faye.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!