Twente zet streep door deal met PSV

Twente zet streep door deal met PSV: 'Ze hadden hem lang in beeld'

24 augustus om 12:56

Armando Obispo was in beeld bij FC Twente om de defensie te versterken. De Tukkers zoeken een nieuwe centrale verdediger na de exit van Robin Pröpper, maar een transfer van Obispo kwam niet van de grond.

Twente zag Pröpper aan het begin van deze maand naar Rangers FC verkassen. Het is technisch directeur Arnold Bruggink echter nog niet gelukt om een vervanger aan te trekken. In De Oosttribune wordt duidelijk dat Obispo wel even in beeld was in de Grolsch Veste. "Maar hij is niet fit", zegt presentator Bert van Losser. "Ze hadden hem al lang in beeld, maar hij is het niet geworden."

Obispo kampt momenteel met een knieblessure bij PSV. Een jaar geleden was de stopper al langere tijd uit de roulatie door problemen aan zijn knie. Journalist Tijmen van Wissing, die ook aangeschoven is bij De Oosttribune, verwacht niet dat Twente er nog in slaagt om een directe versterking voor het hart van de defensie binnen te halen. "Ik denk dat Hilgers en Bruns dit seizoen centraal achterin spelen: ik denk niet dat Twente iemand terugkrijgt van het niveau Pröpper."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!