Vermoedelijke opstelling PSV tegen Almere

Vermoedelijke XI PSV: Bosz moet puzzelen door blessures en transfer

24 augustus om 07:29

PSV neemt het zaterdagavond op tegen Almere City FC in de Eredivisie. De Eindhovenaren moeten het doen zonder Jerdy Schouten en Johan Bakayoko. VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Over wie zaterdagavond om 20 uur het doel verdedigt, bestaat geen enkele twijfel. Dat zal Walter Benítez zijn. Ondanks dat de sluitpost hoopt op een transfer naar Atlético Madrid staat de Argentijn gewoon onder de lat. De op tijd herstelde Richard Ledezma vervangt de naar AS Monaco vertrokken Jordan Teze. Hij flankeert samen met Fredrik Oppegård het centrale duo Ryan Flamingo en Olivier Boscagli. Laatstgenoemde heeft het net als Benítez moeilijk met de transferperikelen, maar Bosz vertrouwt op voldoende focus bij het duo.

Op het middenrif moet Bosz ook gaan puzzelen. Schouten en Ismael Saibari zijn niet beschikbaar wegens blessures. De verwachting is dat Joey Veerman zoals altijd begint, maar ditmaal op zes. De veelzijdige Malik Tillman vervangt Veerman op acht en Guus Til begint op tien. De kans bestaat dat Bosz ook talent Tygo Land speelminuten gaat geven.

Ook in de voorhoede moet Bosz een wijziging toepassen. Bakayoko is er door een lichte blessure niet bij. De verwachting is dat Hirving Lozano de aanvaller zal vervangen. Samen met Noa Lang flankeren ze spits en aanvoerder Luuk de Jong.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegård; Veerman, Tillman, Til; Lozano, De Jong ©, Lang.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!