Ajax-watcher Verweij ontkent geruchten over Kaplan

Ajax-watcher Verweij ontkent gerucht: 'Ajax ziet in hem een hele goede speler'

23 augustus om 19:01

Ahmetcan Kaplan hoeft niet per se te vertrekken bij Ajax, zo weet clubwatcher Mike Verweij. De Amsterdammers zien in de Turk 'een hele goede speler', maar bij een goed bod mag iedereen vertrekken uit de hoofdstad.

Eerder schreef Voetbal International dat Ajax teleurgesteld was in Kaplan. In Amsterdam baalde men ervan dat de mandekker niet fit terugkwam van het EK en er zou binnenkort een gesprek volgen over zijn toekomst in Amsterdam. Tot dusver maakte Kaplan nog geen minuut in actie voor de ploeg van Francesco Farioli.

"Dat heb ik gecheckt bij Alex Kroes. Dat is niet het geval", vertelt Verweij over de geruchten omtrent Kaplan in de podcast van De Telegraaf. "Hij is gewoon geblesseerd op dit moment. Hij is teruggekomen van het EK en heeft een andere voorbereiding gedraaid dan de rest en is nu geblesseerd geraakt."

"Ajax ziet in Kaplan een hele goede speler en daar willen ze in principe mee door", gaat Verweij verder, waarna hij de huidige situatie van Ajax nogmaals aanstipt. "Alleen is Ajax wel op het punt gekomen dat ze moeten verkopen. Of dat nou Kaplan of Akpom is. Als er een goed bod komt, gaat Ajax verkopen. Elke speler is te koop, maar het is absoluut niet zo dat Kaplan weg moet."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!