Zaak rond Boscagli en Brighton is niet van tafel

'Boscagli-zaak 'nog niet van tafel', na het weekend komt er uitsluitsel'

23 augustus om 17:28
Laatste update: 23 augustus om 17:30

Na het weekend wordt er uitsluitsel verwacht in de zaak omtrent Brighton & Hove Albion en Oliver Boscagli, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Engelsen zijn nog altijd in de markt voor de Fransman, die graag de stap naar de Premier League wil maken.

Brighton is al langere tijd geïnteresseerd in de diensten van Boscagli, die wel onderdeel is van de selectie van PSV voor het duel met Almere City. 'De zaak rond Boscagli en Brighton is zeker nog niet van tafel. Maar hij speelt morgen voor PSV', schrijft het ED. 'De afloop - hoe die ook zal zijn - wordt dus over de wedstrijd tegen Almere City FC heengetild.'

Eerder legde Brighton een eerste voorstel op tafel in Eindhoven ter waarde van iets minder dan tien miljoen euro. Dit bod werd direct geweigerd door de clubleiding van PSV, dat minimaal twintig miljoen euro wil ontvangen voor de verdediger. Boscagli heeft zelf zijn vertrekwens duidelijk gemaakt, omdat hij graag naar de Premier League wil verkassen.

Op het persmoment in aanloop naar het competitieduel met Almere City werd trainer Peter Bosz gevraagd naar zowel Boscagli als Walter Benitez. Laatstgenoemde wil graag de overstap maken naar Atlético Madrid. "Ze vinden het best moeilijk", aldus Bosz. "Beide jongens willen die stap maken."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!