Schouten en Bakayoko licht geblesseerd

Problemen stapelen zich op voor PSV: tweetal vaste krachten mist duel met Almere

23 augustus om 14:47
Laatste update: 23 augustus om 15:33

Jerdy Schouten en Johan Bakayoko komen dit weekend niet in actie voor PSV. Het duo heeft last van 'lichte klachten' en moeten het duel met Almere City aan zich voorbij laten gaan. Dat laat Peter Bosz weten op de persconferentie. 

PSV neemt het zaterdagavond om 20.00 uur op tegen Almere City. Op de persconferentie in aanloop naar dat duel laat Bosz weten dat de Eindovenaren zonder Bakayoko en Schouten in actie zullen komen. Dat heeft te maken met 'lichte klachten' bij zowel de aanvaller als de middenvelder annex gelegenheidsverdediger. Dat betekent dat Bosz nog een optie minder heeft voor de achterhoede. Alleen Olivier Boscagli en Ryan Flamingo zijn nu nog beschikbaar voor het centrum van de achterhoede. 

Naast Schouten en Bakayoko kon PSV al niet beschikken over Mauro Júnior, Armando Obispo, Sergino Dest en Ismail Saibari. De lappenmand loopt op deze manier overvol bij de Eindhovenaren. Daarnaast vielen Fredrik Oppegard en Richard Ledezma ook uit tegen Heracles Almelo. De backs kunnen wel in actie komen voor PSV. Vermoedelijk wordt de achterhoede gevormd door Ledezma, Flamingo, Boscagli, die aast op een transfer, en Oppegard. 

Rondom Schouten is het sowieso onrustig. Italiaanse media melden dat Napoli een bod uit gaat brengen op de middenvelder van rond de twintig tot dertig miljoen euro. Dat is bij lange na niet genoeg voor de Eindhovenaren.