bij TOTO wedden op een goal van Szoboszlai of Salah bij Liverpool - Brentford

Waarom deze middenvelder nu wél rendeert bij Liverpool, dat tegen Brentford speelt

25 augustus om 13:00

ADVERTORIAL - Arne Slot staat met Liverpool voor zijn eerste officiële wedstrijd op Anfield. De Nederlandse manager beleefde een mooi debuut met The Reds tegen Ipswich Town vorige week en diezelfde ploeg mag het nu laten zien tegen Brentford. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Dominik Szoboszlai, die zich als een vis in het water voelt onder Slot.

Szoboszlai meest aanvallende middenvelder

Szoboszlai werd afgelopen seizoen voor liefst zeventig miljoen euro naar Liverpool gehaald. De aanvallende middenvelder maakte in zijn eerste seizoen zeven goals en gaf vier assists in 45 wedstrijden, wat een best tegenvallend was. De manier waarop Slot het middenveld van Liverpool indeelt is echter iets anders dan hoe Jürgen Klopp dat deed, en dat komt de Hongaar ten goede.

Waar Liverpool afgelopen seizoen met één echte controleur en twee op dezelfde hoogte spelende aanvallende middenvelders speelde, is dat nu iets anders. Slot speelt met één echte zes, acht en tien. Laat Szoboslzai nu die echte tien zijn, die verdedigend iets minder lijkt te brengen als dat vorig jaar het geval was. Daardoor houdt hij meer adem over voor aanvallende acties dus. Tegen Ipswich was Szoboszlai gelijk goed voor een assist. 

TOTO hanteert een quotering van 4.00 voor een goal van Szoboszlai in combinatie met een overwinning van Liverpool. Szoboszlai scoort staat op 3.65 en een doelpunt of assist van hem heeft een bijbehorende quotering van 2.00.

Salah en oude bekenden

Naast Szoboszlai was ook Mohamed Salah afgelopen weekend gelijk weer van waarde. De Egyptenaar speelde een onzichtbare eerste helft, maar liet in het tweede bedrijf zien waarom je hem altijd moet laten staan. Salah was betrokken bij beide doelpunten. Salah scoort en geeft een assist heeft een bijbehorende quotering van 5.40.

Benieuwd naar het grote, diverse aanbod van TOTO? Bekijk deze link. Veel plezier met het kijken naar Liverpool!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust