Siemieniec vol vertrouwen ondanks nederlaag tegen Ajax

Veel vertrouwen in Polen ondanks ruime zege Ajax: 'Geef ons een goede kans'

23 augustus om 08:28

Adrian Siemieniec, trainer van Jagiellonia Białystok, is hoopvol richting de return tegen Ajax. De oefenmeester denkt dat zijn ploeg het tij nog kan keren na de 1-4 thuisnederlaag.

Een hattrick van Chuba Akpom en een goal van Mika Godts zorgen voor een uitstekende uitgangspositie voor Ajax. Siemieniec is desondanks vol vertrouwen over een goede afloop. "We waren op dit moment niet in staat om strijdbaar te zijn op dit niveau, maar ik geef ons zeker een goede kans voor een resultaat in de returnwedstrijd", zegt hij op de clubsite.

"Als we de bal hadden, konden we ons meten met Ajax", gaat de trainer verder. "De problemen ontstonden op de momenten waarop we de bal niet hadden. We kijken verder dan dit tweeluik met Ajax, we moeten het hoofd koel houden." Siemieniec is van mening dat Jagiellonia de doelpunten te makkelijk weg heeft gegeven. "Als je in een thuiswedstrijd op een 1-2 achterstand staat, moet je het initiatief pakken. Ajax profiteerde daarvan met zijn kwaliteit."

Siemieniec stelt dat zijn ploeg pech heeft gehad met de loting. Na een tweeluik met FK Bodø/Glimt kent Jagiellonia nu volgens de trainer weer een tegenstander van formaat. "Ik wil de fans wel bedanken. Zij zitten dichter bij het Champions League-niveau dan de spelers."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!