Van Mieghem op jacht naar topscorerstitel in KKD-kraker, Den Bosch wil doorpakken

Van Mieghem moet voormalige club pijn doen, Den Bosch kan reeks doorzetten

23 augustus om 18:30
Laatste update: 23 augustus om 18:42

ADVERTORIAL - De Keuken Kampioen Divisie gaat de derde speelronde in en er hebben tot dusver voldoende verrassingen plaatsgevonden in de tweede competitie van Nederland. Daryl van Mieghem moet ADO uitgerekend tegen FC Volendam voorbij een remisespoor zien te helpen en FC Den Bosch is vol zelfvertrouwen na de inmaakpartij tegen Jong AZ. TOTO staat klaar met een aantrekkelijke wedcombo voor de vrijdagavond! 

Amsterdamse vedette treft voormalige club

ADO is het seizoen in de KKD nog niet begonnen zoals gehoopt werd in Den Haag. Waar vorig seizoen nog de halve finales van de play-offs om promotie werden bereikt, staat de teller tot dusver slechts op twee punten na twee duels. Van Mieghem scoorde in allebei de wedstrijden en is tot nu toe goed voor alle doelpunten uit Den Haag. 

Voor Van Mieghem is de tegenstander een bijzondere: het gedegradeerde FC Volendam pakte nog geen punt en was twee jaar lang de werkgever van de rechtsbuiten. Is de aanvaller, die nu gedeeld topscorer van de competitie is, ook trefzeker tegen Volendam? Indien Van Mieghem de score opent en ADO wint, pak je maar liefst negen keer je inleg!

Voor FC Den Bosch wacht een ontmoeting met MVV Maastricht. De ploeg is favoriet in eigen huis en zal zich na de 6-0 zege op Jong AZ meer dan zelfverzekerd voelen. Een zege van Den Bosch levert je 2.30 keer je inleg op.

Wedcombo: ruim twintig keer je inleg!

De bovenstaande twee weddenschappen kan je ook combineren bij TOTO. Opent Van Mieghem de score tegen FC Volendam en winnen zowel ADO als FC Den Bosch? Dan pak je maar liefst 20.70 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust