Leicester City heeft Gimenez in het vizier

'Premier League nog altijd optie voor Gimenez: volgende club toont interesse'

22 augustus om 11:16

Santiago Gimenez vertrekt niet naar Nottingham Forest, toch valt het nog niet helemaal uit te sluiten dat de toekomst van de Feyenoord-spits in Engeland ligt. Volgens de Mexicaanse tak van Fox Sports heeft Leicester City belangstelling.

Leicester ziet in Gimenez een geduchte concurrent voor Jamie Vardy, die inmiddels 37 jaar is. Op dit moment speelt er nog niets concreets, al kan dat de komende week nog veranderen. Gimenez heeft eerder deze week Nottingham Forest afgewezen. Het is onduidelijk of de aanvaller een eventuele stap naar de Engelse promovendus wel ziet zitten.

"Santi wil in de Champions League spelen", zegt Fox Sports-journalist Gustavo Mendoza, die bronnen in de directe omgeving van Gimenez heeft gesproken. Mede daarom zag de Feyenoorder een stap naar Nottingham niet zitten. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat Gimenez staat te springen om naar het King Power Stadium te verkassen, mocht Leicester concreet worden.

Als Feyenoord Gimenez laat gaan, is dat voor een transferrecord. Dat staat nu nog op naam van Mats Wieffer, die eerder deze zomer voor ruim dertig miljoen euro naar Brighton & Hove Albion verkaste.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!