Bij TOTO wedden op Ajax en Jorrel Hato tegen Jagiellonia Bialystok

Waarom Ajax zich defensief kan herpakken tegen Jagiellonia onder leiding van Hato

22 augustus om 19:00
Laatste update: 22 augustus om 18:58

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdagavond in het heenduel van de play-offs om de groepsfase van de Europa League op tegen Jagiellonia Bialystok. De Amsterdammers zullen zich willen en moeten revancheren voor de uitglijder van afgelopen weekend in Breda. TOTO heeft mooie odds in petto rondom Ajax, dat zijn defensieve vorm weer terug zal moeten vinden.

Waarom Ajax zich defensief kan herpakken

Het Ajax van Farioli is tot nu toe zeer wisselvallig gebleken. Zo werd er twee weken geleden nog met zakelijke cijfers van Panathinaikos en SC Heerenveen gewonnen. Een week later draaide het sentiment weer ietwat om. Hetzelfde Panathinaikos won met 0-1 in de Johan Cruijff Arena, maar de door Ajax gewonnen strafschoppenreeks verbloemde veel. De uitglijder in Breda (2-1) kwam dan wel weer hard aan in Amsterdam. Ondanks dat is Ajax met een quotering van 1.83 voor een zege wel de favoriet in Polen. Een overwinning van Jagiellonia Białystok heeft een bijbehorende quotering van 3.90 en een gelijkspel kan je 3.75 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Wie de wedstrijden van Ajax heeft gezien, zal niet ontkennen dat er kwaliteit aanwezig is in de selectie. Farioli wisselt er echter, volgens hem noodgedwongen, op los. Toch heeft de Amsterdamse defensie al laten zien dat het goed op de nul kan spelen. Dat lukte in drie officiële wedstrijden dit seizoen. Naar verwachting treedt Farioli in Polen aan met zijn kwalitatief sterkste defensie en dat vergroot de kans op het houden van de nul. TOTO hanteert een quotering van 3.00, die eerst op 2.75 stond, voor geen enkel tegendoelpunt voor Ajax.

Uitblinker Hato

Eén van de spelers die zich vrijwel wekelijks laat zien bij Ajax, is Jorrel Hato. De verdediger heeft een nieuwe rol gekregen in het elftal van Farioli, die in hem de nummer één linksback ziet. Vanaf die positie krijgt Hato de ruimte om te voetballen en veel in het aanvalsspel betrokken te zijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij twee keer heeft gescoord in de laatste vijf wedstrijden. Voor een goal of assist van Hato staat een quotering van 5.00 bij TOTO, deze was 4.50.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust