Barcelona denkt aan huurtransfer Sancho

'Barça mikt op huurdeal en maakt interesse kenbaar aan Man United'

22 augustus om 10:02

FC Barcelona heeft Jadon Sancho in het vizier, meldt de Spaanse krant SPORT. De Catalanen willen de 24-jarige aanvaller van Manchester United huren.

Deco, sportief directeur bij Barça, kijkt met een 'schuin oog' naar de mogelijkheid om Sancho op huurbasis over te nemen, klinkt het. Het is duidelijk dat United ervoor openstaat om de Engelsman al dan niet tijdelijk van de hand te doen. Wel is er één struikelblok voor Barcelona: The Mancunians verlangen bij een huurdeal dat het volledige salaris van Sancho wordt overgenomen. Dat is voor Barça een probleem.

United is eveneens bereid Sancho te verkopen, al gaat de club niet akkoord met een bod onder de veertig miljoen euro. Dat kan Barcelona niet ophoesten, waardoor gemikt wordt op een huurtransfer. De optie om Sancho tijdelijk over te nemen van United 'ligt op tafel', schrijft het medium. 

Sancho is in de voorbereiding op dit seizoen weer aangesloten bij United na een uitleenperiode bij Borussia Dortmund. De aanvaller lag vorig jaar overhoop met manager Erik ten Hag, inmiddels lijkt de strijdbijl begraven. Op veel speeltijd hoeft Sancho nog niet te rekenen. In de strijd om de Community Shield tegen Manchester City viel hij zeven minuten voor tijd in, in het openingsduel van de Premier League liet Ten Hag hem buiten de selectie.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!