'Feyenoord weigert tweede bod op Gimenez'

'Feyenoord negeert Engelse miljoenen: Gimenez blijft voorlopig in De Kuip'

21 augustus om 21:30
Laatste update: 22 augustus om 08:44

Feyenoord heeft woensdag ook het verbeterde bod van Nottingham Forest op Santiago Gimenez van tafel geveegd. De som van 26 miljoen euro plus 4 miljoen euro aan bonussen is niet genoeg om Dennis te Kloese en co. te overtuigen. De Engelsen schakelen nu door, meldt Voetbal International

Feyenoord neemt met niets minder dan de hoofdprijs genoeg als het gaat om de transfer van Gimenez. Naar verluidt willen de Rotterdammers het transferrecord verbreken, dat nu op naam staat van de naar Brighton & Hove Albion vertrokken Mats Wieffer staat. De middenvelder maakte voor ruim 30 miljoen euro de stap naar Engeland. Op het nieuwe bod van Nottingham is daarom ook niet gereageerd, meldt VI. 

'Daardoor blijft de Mexicaan gewoon in De Kuip', luidt de conclusie. 'Daarnaast zag de spits zelf de stap ook niet direct zitten.'

Transferjournalist Fabrizio Romano weet bovendien dat Nottingham Forest een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Eddie Nketiah. De aanvaller van Arsenal lijkt spoedig aan te sluiten bij de The Tricky Trees. 'De onderhandelingen met Arsenal bevinden zich in de laatste fases', valt er te lezen. 

Gimenez ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip. De 23-jarige Mexicaan heeft inmiddels 89 duels voor Feyenoord achter zijn naam staan, waarin hij 53 keer scoorde en 13 assists gaf. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!