Eddie Nketiah op punt van tekenen bij Forest

'Forest midden in Gimenez-transfersoap akkoord met Arsenal over komst van spits'

21 augustus om 12:31
Laatste update: 21 augustus om 12:57

Nottingham Forest staat op het punt om een overeenstemming te bereiken met Arsenal over de transfer van Eddie Nketiah. Dat meldt het doorgaans zeer goed ingevoerde The Athletic. Tegelijkertijd werken The Tricky Trees ook nog altijd aan de komst van Santiago Gimenez. 

Nketiah wordt al een poosje begeerd door Forest, dat nu beet lijkt te hebben. Een initieel bod van ongeveer 29 miljoen euro werd afgewezen door Arsenal, dat een transfersom wil van tussen de 35 miljoen euro en 40 miljoen euro. Daar lijkt Forest nu aan te willen voldoen. 

De onderhandelingen vinden nog plaats, maar een akkoord is aanstaande. Wel moet de 25-jarige spits op persoonlijk vlak nog een overeenstemming bereiken met zijn waarschijnlijke nieuwe werkgever. 

Of de aanstaande transfer van Nketiah van invloed is op de toekomst van Gimenez, is niet helemaal duidelijk. Volgens de laatste berichtgeving van Voetbal International gaat de club van manager Nuno Espírito Santo nog altijd vol voor de spits van Feyenoord.

Het meest recente bod dat Forest heeft uitgebracht bedraagt 26 miljoen euro en vier miljoen aan bonussen. Daarmee moet de Mexicaan, die twijfels lijkt te hebben over een vertrek uit Rotterdam, los worden geweekt uit De Kuip.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!