'PSV zet streep door komst Montiel'

'PSV zet streep door back, zoektocht naar Teze-vervanger gaat door'

21 augustus om 19:56

PSV lijkt de komst van Gonzalo Montiel te kunnen vergeten. De Eindhovenaren zijn na het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco dringend op zoek naar een nieuwe rechtsback, maar lijken naast de Argentijnse wereldkampioen te grijpen. 

Dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink op X. 'Door de komst van Montiel staat inmiddels met potlood een streep bij PSV', klinkt het. 'PSV wil in de komende 12 dagen gewoon nog een vervanger voor Jordan Teze aantrekken, maar de Argentijn kan ijs en weder dienende van het lijstje.' Het wordt niet duidelijk waarom PSV afhaakt. 

Eerder circuleerden ook de namen van Robin Gosens, Patrick van Aanholt en Kenny Tete in Eindhoven. De Duitse tak van Sky Sports meldde al dat de interesse van PSV in Gosens bekoeld is. Het is niet bekend of Tete serieus in beeld is, terwijl Van Aanholt als back-up in de wachtkamer lijkt te zitten. Rick Karsdorp passeerde tevens de revue, maar lijkt geen serieuze optie voor de regerend landskampioen.

Wereldkampioen Montiel

Montiel is geen onbekende van het Nederlandse voetbal. De 32-voudig international was op het WK in Qatar een van de drie Argentijnse spelers die Oranje-doelman Andries Noppert verschalkte in de penaltyserie. In de finale tegen Frankrijk benutte Montiel zelfs de beslissende strafschop, net als een paar maanden later als speler van Sevilla in de Europa League-finale.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!