Romano spreekt geruchten tegen: 'Ugarte nog altijd 'prioriteit' in Manchester'

Ten Hag mag nog altijd hopen op middenvelder: 'Hij heeft zelf geen twijfels'

21 augustus om 18:41
Laatste update: 21 augustus om 18:50

Manchester United wil zich nog altijd versterken met Manuel Ugarte, zo weet Fabrizio Romano. De transfergoeroe spreekt daarmee diverse media tegen. United zou zich naar verluidt hebben teruggetrokken door de hoge eisen van Paris Saint-Germain, maar volgens Romano wordt de 23-jarige middenvelder op Old Trafford nog altijd omschreven als 'prioriteit'.

Ondanks eerdere berichtgeving van onder andere The Athletic, stelt Romano dat United nog altijd inzet op de komst van Ugarte. 'Hij is altijd prioriteit geweest als versterking op het middenveld van United. In tegenstelling tot de geruchten dat United de stekker uit de gesprekken zou hebben getrokken, lopen de onderhandelingen nog', schrijft de transferexpert op X.

Ugarte zou zelf graag richting Manchester willen vertrekken. 'Hij heeft geen twijfels', weet Romano. In Parijs heeft de Uruguayaan dan ook stevige concurrentie. De peperdure João Neves werd deze zomer aangetrokken door PSG. Ook speelde concurrent Fabian Ruiz een sterk EK en deed Vitinha het vorig seizoen naar behoren.

Ugarte zou naar verluidt zestig miljoen euro moeten kosten. Dat is overigens ook het bedrag waarvoor PSG de middenvelder vorig jaar overnam van Sporting Portugal. Het hoge bedrag zou volgens diverse media de reden zijn geweest dat United een deal niet zag zitten. De club van Erik ten Hag is echter nog niet klaar met onderhandelen, meent Romano.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!