'Feyenoord ontvangt vernieuwd bod op Gimenenz en kan transferrecord evenaren'

'Feyenoord ontvangt vernieuwd bod op Gimenez en kan transferrecord evenaren'

21 augustus om 11:27
Laatste update: 21 augustus om 11:34

Nottingham Forest heeft een nieuw bod op Santiago Gimenez neergelegd bij Feyenoord. De Premier League-club is nu bereid om in totaal dertig miljoen euro te betalen, nadat het een eerste bod afgewezen zag worden door de Rotterdammers.

Fabrizio Romano maakt melding van het verhoogde Nottingham-bod. Tot op heden wilde Feyenoord alleen meewerken aan een exit van Gimenez als de club daarbij het transferrecord verbreekt. Dat staat nu nog op naam van Mats Wieffer, die voor dertig miljoen euro naar Brighton & Hove Albion ging. Nottingham wil nu dus een vergelijkbaar bedrag gaan betalen.

Feyenoord zal nu een oordeel moeten gaan vellen over het vernieuwde bod. De Mexicaan zou tot op heden zelf de voorkeur hebben om in Rotterdam te blijven. Anderzijds kan Feyenoord het zich niet permitteren om miljoenenaankoop Ayase Ueda en Julián Carranza allebei een heel seizoen op de bank te laten zitten.

Nottingham kijkt naast Gimenez ook nog naar Arsenal-spits Eddie Nketiah. De Engelsman werd eerder nog bestempeld als het 'toptarget' voor de spitspositie voor The Tricky Trees. Of dat nog steeds het geval is gezien het nieuwe bod op Gimenez, is niet duidelijk.