'Leeds United kijkt rond bij Feyenoord én Ajax voor Stengs en Forbs'

'Feyenoord én Ajax krijgen te maken met interesse Leeds, transfers gecompliceerd'

20 augustus om 21:59

Leeds United heeft een transfer van Calvin Stengs onderzocht. Dat claimt het lokale Yorkshire Evening Post. De linkspoot van Feyenoord lijkt echter niet naar de Championship-club te gaan verkassen. Ook Ajax-aanvaller Carlos Forbs wordt gelinkt aan Leeds.

Leeds is tot dusver nog niet erg actief geweest op de transfermarkt deze zomer, terwijl het wel al voor 162 miljoen euro aan spelers verkocht. Volgens Yorkshire Evening Post hebben The Whites wel onderzoek gedaan naar een eventuele transfer van Stengs, net als naar Largie Ramazani van UD Almería.

Stengs gaat in ieder geval niet de overstap maken naar de Engelse traditieclub, zo klinkt het. Leeds zou te horen hebben gekregen dat de creatieveling niet beschikbaar is. Dat zou enigszins opvallend zijn, aangezien Feyenoord niet lang geleden nog op het punt stond om Stengs te verkopen aan het Amerikaanse Charlotte FC. Die transfer klapte echter op het laatste moment.

HITC maakt eveneens melding van de Leeds-interesse in Stengs, maar het medium laat ook de naam van Carlos Forbs vallen op Elland Road. De komst van de Ajax-aanvaller lijkt echter ook een moeilijk verhaal te worden voor Leeds. Ajax heeft namelijk geen trek in een huurdeal. Forbs is overigens ook in beeld bij Wolverhampton Wanderers, maar het is nog de vraag of de Premier League-club de vraagprijs van Ajax wil ophoesten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!