Verschillende standpunten bij Feyenoord en PSV over Geertruida en Boscagli

Been over mogelijke Feyenoord-vertrekker: 'Of hij er klaar voor is? Absoluut'

20 augustus om 20:53
Laatste update: 20 augustus om 21:58

Mario Been en Kees Kwakman denken dat Feyenoord Lutsharel Geertruida zijn transfer gunt, als die gelegenheid zich aandient. Kwakman ziet daarin een verschil met de situatie van Olivier Boscagli bij PSV.

Geertruida geniet belangstelling van onder meer Aston Villa, terwijl zijn contract volgend jaar afloopt. Feyenoord werkt achter de schermen wel al aan een verlenging, maar een vertrek van de reserve-aanvoerder van de Rotterdammers is zeker niet uitgesloten. "Hou zo'n jongen maar eens tegen", zegt Been bij Voetbalpraat. "Hij wil natuurlijk een stap maken naar een grote competitie. Of hij daar ook klaar voor is? Absoluut, zeker."

Kwakman haalt later de situatie van Boscagli aan bij PSV. De Fransman heeft bij PSV nog maar één jaar contract en wil graag vertrekken, maar de Eindhovenaren zetten de hakken voorlopig in het zand. "Ik denk dat deze situatie wel anders is dan die van Boscagli", zegt de analist. Been vermoedt ook dat Geertruida al afspraken heeft gemaakt met Feyenoord over een eventuele transfer. "Dat denk ik ook", zegt Kwakman. "Feyenoord heeft ook nog wat spelers achter de hand op zijn positie."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!