Twente hoort duidelijke boodschap van Mees Hilgers en Lars Unnerstall

Duidelijke boodschap voor Twente in slot van transferwindow: '99,9 procent zeker'

20 augustus om 19:32
Laatste update: 20 augustus om 22:08

Mees Hilgers en Lars Unnerstall lijken FC Twente niet meer te gaan verlaten in het slot van de transferperiode. Eerstgenoemde zegt 'helemaal niet' aan vertrekken te denken, terwijl Unnerstall stelt dat hij 'voor 99,9 procent zeker' in Enschede blijft.

Deze zomer raakte Twente basisspelers Robin Pröpper (Rangers FC) en Gijs Smal (Feyenoord) kwijt. Hilgers staat er al jaren goed op bij verschillende clubs, maar het lijkt er niet op dat de nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen ook nog een derde vaste kracht in de achterhoede kwijt gaat raken. "Ik ben hartstikke blij met Twente, ik vind dat we een heel mooie groep hebben", laat de 23-jarige verdediger optekenen door Voetbal International.

"We kunnen echt veel bereiken met elkaar. We hebben jonge jongens met veel potentieel, een team waar veel rek in zit. Ik denk helemaal niet aan vertrekken. Mijn hoofd is alleen maar hier", zegt Hilgers. Unnerstall lijkt ook bij Twente te blijven. "Voor 99,9 procent zeker", zo lacht de Duitse goalie eveneens in gesprek met VI.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!