FC Twente komt niet voorbij Sparta en ziet aankoop Lammers uitvallen

Bittere pil voor FC Twente: laat gelijkspel tegen Sparta én blessure Lammers

17 augustus om 20:42
Laatste update: 17 augustus om 20:45

FC Twente en Sparta hebben zaterdagavond gelijkgespeeld in de Grolsch Veste. De thuisploeg stevende af op een overwinning, maar kreeg in de extra tijd alsnog het deksel op de neus: 1-1.

Het was Sem Steijn die als eerste zijn naam op het scorebord zette in Enschede. Na 75 minuten spelen werd Daan Rots gevloerd door Pelle Clement, waarna scheidsrechter Jannick van der Laan de bal op de stip legde. De middenvelder van FC Twente schoot vervolgens koeltjes binnen in de linkerhoek.

Dat Twente op dat moment nog geen doelpunt geïncasseerd had, mag een wonder genoemd worden. De bezoekers raakten namelijk drie keer het aluminium. Tobias Lauritsen schoot twee keer op de paal en Mohamed Nassoh raakte de lat. Vlak voor tijd was het dan wél raak voor Lauritsen. In de extra tijd kopte hij alsnog de verdiende gelijkmaker achter doelman Lars Unnerstall: 1-1.

Blessure Lammers

Een extra tegenvaller voor Twente was het uitvallen van Sam Lammers. De kersverse aanwinst, die deze zomer overkwam van Rangers FC, bleef in de rust achter in de kleedkamer. De spits kampt met een schouderblessure.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!