Gimenez twijfelt serieus of hij Feyenoord wel wil verlaten

'Gimenez heeft 'ernstige twijfels' over Feyenoord-exit: Forest komt snel terug'

20 augustus om 06:55
Laatste update: 20 augustus om 08:33

Santiago Gimenez heeft 'ernstige' twijfels of hij wel wil vertrekken bij Feyenoord, aldus De Telegraaf. De Mexicaanse spits geniet concrete belangstelling van Nottingham Forest, dat ook al een bod op hem uitbracht. Daar wordt echter geen Champions League-voetbal gespeeld, weet ook Gimenez. 

Feyenoord heeft zoals bekend maandag onderhandeld over wat te doen met Gimenez. De Rotterdammers hebben een eerste bod van ongeveer 25 miljoen euro naar de prullenbak verwezen. Forest zal een eventueel nieuw bod behoorlijk moeten verhogen. Pas bij een bedrag van richting de 35 miljoen euro is Feyenoord bereid om hem te verkopen. 

De verwachting is overigens wel dat dat nieuwe bod er komt, weet De Telegraaf. Evangelos Marinakis, de Griekse eigenaar van de Engelse club, gaat zich hoogstwaarschijnlijk op korte termijn weer melden aan de onderhandelingstafel in De Kuip. 

Naast Feyenoord overtuigen rest hem dan nog een andere taak: Gimenez zien te verleiden. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving lijkt hij serieus te twijfelen over een vertrek uit Rotterdam. Gimenez weet dat hij onder trainer Brian Priske om de prijzen speelt, elk seizoen kans op zilverwerk maakt en bovendien verzekerd is van Champions League-voetbal.

Dat alles is in Nottingham niet aan de orde. De transfer van Gimenez is dan ook 'nog verre van geregeld', concludeert De Telegraaf. Ondertussen zingt ook de naam van Arsenal-aanvaller Eddie Nketiah rond op City Ground. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!