Karsdorp genoemd bij PSV, club wil Tete

'Komst Karsdorp tegen PSV aangehouden, Eindhovenaren hebben 'droomwens''

19 augustus om 19:41

De naam van Rick Karsdorp is gevallen bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De 29-jarige verdediger wordt door AS Roma naar de uitgang geduwd, maar lijkt op dit moment geen optie voor de Eindhovenaren, die een 'droomwens' hebben.

Technisch directeur Earnest Stewart wil zich voor het sluiten van de markt nog versterken met een rechtsback, centrale verdediger én linksback. Jordan Teze is op weg naar AS Monaco, terwijl Olivier Boscagli ook nog kan vertrekken. PSV hoopt dat Liverpool water bij de wijn wil doen en Sepp van den Berg een transfer naar Eindhoven te 'gunnen', tegelijk kijkt de club naar alternatieven, klinkt het.

De namen van Robin Gosens, Kenny Tete en Patrick van Aanholt passeerden de voorbije periode al de revue. 'De komst van Rick Karsdorp is ook tegen PSV aangehouden, maar tot dit weekend leek dat geen optie voor de Eindhovenaren', schrijft het ED. Karsdorp, die 122 wedstrijden voor Feyenoord speelde, lijkt zijn laatste wedstrijd voor Roma na zeven jaar te hebben gespeeld.

Dat Karsdorp nu geen optie is voor PSV, heeft te maken met de 'droomwens' van de club. Het oppikken van Tete bij Fulham is naar verluidt die wens. 'Stewart heeft meerdere lijnen open kunnen houden en wil toeslaan nu de markt op het punt staat om te ontploffen.' Tete (28) ligt nog tot medio 2025 vast bij Fulham. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op vijftien miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!