'Megaklus PSV: nieuws over Nagalo, Boscagli en Van den Berg'

'Megaklus PSV: zeker drie aankopen, nieuws over Nagalo, Boscagli en Van den Berg'

19 augustus om 07:08

Earnest Stewart, technisch directeur van PSV, schaakt twee weken voor de transferdeadline op meerdere borden. De renovatie van de verdediging is een megaklus, met daarin een hoofdrol voor Olivier Boscagli, Adamo Nagalo én Sepp van den Berg.

PSV heeft in de slotweken van de zomerse transferperiode dringend behoefte aan een linksback, rechtsback én centrale verdediger. Het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco moet het startsein worden voor de renovatie van de achterste linie, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De komst van Van den Berg is in elk geval nog niet van tafel in het Philips Stadion. Het absolute toptarget van PSV is op dit moment te duur - Liverpool wil meer dan twintig miljoen euro beuren. Toch leeft 'heel stiekem bij iedereen van PSV de hoop dat Liverpool alsnog een gebaar wil maken en Van den Berg een transfer naar Eindhoven gunt', klinkt het. Van den Berg, die kan rekenen op meer interesse, zou 'niets liever willen'.

De Telegraaf meldt maandagochtend dat PSV op korte termijn wil doorpakken voor Nagalo, de 21-jarige verdediger van FC Nordsjaelland. Net als bij Van den Berg is de concurrentie groot. Voor de backposities circuleren de namen van Robin Gosens, Patrick van Aanholt en Kenny Tete.

Dan is er nog het dossier-Boscagli. De Monegask wil koste wat kost naar Brighton & Hove Albion vertrekken en heeft intern een transferverzoek ingediend. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt PSV minimaal twintig miljoen euro te willen. Brighton verhoogde afgelopen week het bod naar tien miljoen euro en is daarmee nog mijlenver verwijderd van een akkoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!