'Bergwijn verhuurt appartement Amsterdam'

'Mogelijk vertrekkende Ajax-sterkhouder verhuurt appartement in Amsterdam'

19 augustus om 17:31

Steven Bergwijn gaat zijn appartement aan de P.C. Hooftstraat verhuren. Dat meldt Bekende Buren. De aanvaller werd deze transferperiode geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Ajax.

Het dubbelbenedenhuis van Bergwijn heeft een woonoppervlakte van 152 vierkante meter met vier kamers, waaronder twee slaap- en één badkamer. Die kamers zijn verdeeld over twee woonlagen. Wie het appartement wil huren zal diep in de buidel moeten tasten. De aanvaller van Ajax vraagt 9500 euro per maand en een eenmalige waarborgsom van 19.000 euro.

De aanvaller heeft zijn appartement aan de P.C. Hooftstraat ogenschijnlijk luxe ingericht. Er is een sauna, een Turks stoombad en een hottub te vinden in het appartement. De woonkamer beschikt over een cinewall met ingebouwde tv-speakers.

Bergwijn werd deze zomer geregeld in verband gebracht met een transfer. De aanvaller zou zelf ooit graag terugkeren naar de Premier League. In een eerder stadium waren onder meer West Ham United en Leicester City in de markt voor de oud-speler van Tottenham Hotspur. Het is onbekend of de verhuur van dit appartement iets te maken heeft met zijn toekomst in Amsterdam.