Interesse van Atlético in Hancko is 'verflauwd'

Atlético-interesse 'verflauwd', Hancko focust zich op Feyenoord: 'Alles nu rustig'

19 augustus om 15:55
Laatste update: 19 augustus om 16:08

De interesse van Atlético Madrid in David Hancko staat momenteel op een laag pitje. Dat vertelt de verdediger zelf aan het Algemeen Dagblad. De focus van Hancko ligt nu volledig op Feyenoord

Hancko wordt al wekenlang hevig in verband gebracht met Atlético. De Spanjaarden zouden volgens media al twee keer een bod hebben uitgebracht op de 26-jarige Slowaak. Genoeg om Feyenoord te overtuigen was het allerminst. De Rotterdammers verlangen naar verluidt om en nabij de 40 miljoen euro voor hem. 

Inmiddels is de interesse 'verflauwd', aldus het AD, dat Hancko kort sprak over de transferperikelen. De linkspoot verzekert de krant dat 'alles nu rustig is', en 'dat hij zich op dit moment focust op Feyenoord'. 

Of het Atlético van trainer Diego Simeone zich voor het sluiten van de markt nog eens gaat melden in De Kuip met een vernieuwd bod, is niet duidelijk. Hancko speelde zondag nog negentig minuten mee met Feyenoord in Zwolle. Daar werd een vrij eenvoudige 1-5 zege geboekt. Kort na rust pikte hij een doelpuntje mee. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!