Pascal Jansen haalt Virgil Misidjan naar Hongarije

Pascal Jansen haalt voormalig Eredivisie-smaakmaker naar Hongarije

19 augustus om 15:27
Laatste update: 19 augustus om 15:30

Pascal Jansen heeft Virgil Misidjan naar Hongarije gehaald. De 31-jarige vleugelaanvaller heeft zich verbonden aan Ferencváros, de club waar Jansen sinds deze zomer de trainer van is. 

De 31-jarige Misidjan was transfervrij na zijn vertrek bij Al Tai. Met die club degradeerde hij het afgelopen seizoen naar het tweede niveau van Saudi-Arabië. Voor Al Tai speelde Misidjan in totaal dertig wedstrijden, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists. 

Bij Ferencváros heeft Misidjan zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. In Budapest treft hij met Philippe Rommens nog iemand die de Nederlandse taal machtig is. De Belgische middenvelder werd deze zomer aangetrokken van Go Ahead Eagles. Ook verdediger Mats Knoester, oud-speler van onder meer Feyenoord en Heracles Almelo, staat onder contract bij Ferencváros. 

In het seizoen 2022/23 maakte Misidjan nog indruk in het shirt van FC Twente. Hij speelde dat seizoen 41 officiële wedstrijden voor De Tukkers. Daarin vond hij tien keer het net, en was hij zes keer aangever. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!