Perez hekelt Gimenez

Perez stoort zich enorm aan Feyenoorder: 'Is een poppenkast aan het worden'

19 augustus om 06:58

Kenneth Perez heeft zich dit weekend geïrriteerd aan Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits, twee keer trefzeker tegen PEC Zwolle, neemt altijd de tijd om zijn goals te vieren. 'Een poppenkast', oordeelt de Deense analist. 

Zodra Gimenez scoort, knielt hij in het bijzijn van teamgenoten op het gras, om zijn vingers vervolgens omhoog te wijzen. Zo ook zondag tegen PEC. "Jij was wel een beetje geïrriteerd door het juichen van Gimenez", begint ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen tegenover Kenneth Perez. "Dat heeft denk ik niets te maken met het geloof, maar wel met de manier waarop…"

"Het heeft te maken met hoe lang het allemaal duurt! Hier is het doelpunt al gevierd met z'n allen", antwoordt Perez. "Dan moet er nog even gezeten worden en moet er nog even gebeden worden. Dit duurt best wel lang. Het is sowieso een beetje een poppenkast aan het worden met de doelpuntvieringen."

Ook Calvin Stengs was trefzeker tegen PEC. Hij vierde zijn doelpunt eveneens op een vooraf ingestuurde manier. "Het is allemaal bedacht, ook zo'n vinger voor de mond. an alles en nog wat moet er gedaan worden. Het is branding van de spelers. Maar het duurt gewoon heel erg lang."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!