PSV verrast door PSV-spelers

Bosz verrast door PSV-spelers: 'Je kinderen luisteren ook niet altijd'

18 augustus om 17:50

PSV-trainer Peter Bosz heeft niet genoten van zijn ploeg in de eerste helft tegen Heracles Almelo (1-3). De Eindhovenaren kwamen pover voor de dag en keken bij rust tegen een achterstand aan.

"Ja, ik vond dit ook één van de slechtste helften onder mijn leiding", zegt Bosz resoluut op de persconferentie. "Ik heb niet rustig op de bank gezeten en ik heb ook niet genoten van het voetbal. Wij kunnen en moeten veel beter, ik had het anders verwacht en het me ook heel anders voorgesteld. Het was niet goed."

Bosz weet niet hoe het kan dat PSV dusdanig zwak speelde in Almelo. "We waren er niet klaar voor en dat is mijn verantwoordelijkheid. Maar we hebben ze de hele week gewaarschuwd, maar je kinderen luisteren ook niet altijd naar je." De spelers van PSV hebben in de rust geen tierende Bosz gezien. "Ik ben in de rust niet boos geworden, omdat ik alleen bezig was met de wedstrijd omdraaien."

Maar: "Ik heb me wel zorgen gemaakt", aldus Bosz. "Omdat we 1-0 achter stonden en we absoluut niet goed spelden. Wij mogen geen punten verliezen tegen Heracles. Ik bracht Guus Til in de rust en wilde eerst drie keer wisselen. Achteraf ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan omdat Fredrik (Oppegard, red.) en Richie (Ledezma, red.) uitvielen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!