'Benitez en Drommel blijven bij PSV'

'Atlético wil maximaal enkele miljoenen kwijt aan PSV, geen twijfel in Eindhoven'

18 augustus om 14:32
Laatste update: 18 augustus om 14:41

Atlético Madrid wil volgens de laatste berichten niet verder gaan dan drie à vier miljoen euro voor Walter Benítez. Dat brengt PSV volgens het Eindhovens Dagblad niet aan het twijfelen. Ook de eventuele transfer van Joël Drommel naar Blackburn Rovers lijkt op niets uit te lopen.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Benítez ook dit seizoen onder de lat staat bij PSV. De doelman geniet interesse van Atlético Madrid, dat stiekem rekening houdt met een vertrek van Jan Oblak. De Madrilenen willen slechts drie à vier miljoen euro betalen voor de Argentijn. Dat brengt PSV volgens het ED allesbehalve aan het twijfelen. Het Eindhovense medium verwacht dat Benitez in Eindhoven blijft.

Naast Benitez genoot ook Drommel interesse uit het buitenland. Blackburn Rovers hoopte de doelman na de verrassende transfer van Jeffrey de Lange naar Olympique Marseille over te nemen van PSV. Volgens het ED loopt dat verhaal op niets uit. Drommel kwam als eerste keeper naar PSV maar lijkt inmiddels zijn derde jaar als tweede doelman in te gaan. Door zijn salaris lukt het vooralsnog niet om een transfer te maken.

Benitez ligt nog tot medio 2025 vast bij PSV. Drommel heeft nog een contract tot medio 2026.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!