Duidelijke Martens uit verbazing bij AZ

Onbegrip bij AZ over ophef: 'Slaat nergens op, kijk eens naar basketballers'

17 augustus om 17:25

Maarten Martens is duidelijk: hij vindt de ophef rondom Wouter Goes 'nergens op slaan'. De verdediger van AZ zou Almere City-speler Baptiste Guillaume meerdere keren hebben geknepen, waarna laatstgenoemde zich volledig liet gaan.

Guillaume deelde tegen AZ een tik uit aan Goes en kreeg vervolgens rood voor natrappen. Na afloop van de wedstrijd verscheen de Belg met krassen en wondjes op zijn arm voor de camera. Volgens Guillaume was Goes de boosdoener, al ontkent de stopper dat zelf. Martens denkt er het zijne van. "Iedereen heeft zijn eigen stijl", laat hij optekenen door De Telegraaf. "Kijk eens naar de basketballers, die hebben hun armen na een wedstrijd ook helemaal vol zitten met plekken, maar wordt daar iets over gezegd?"

Na afloop van de wedstrijd tegen Almere ging Martens in gesprek met Maxim Dekker, die met rood van het veld moest, en Goes. "Het is belangrijk dat ik met spelers spreek, maar met Wouter is dat minimaal geweest, omdat ik de ophef nergens op vind slaan", zo is Martens duidelijk.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!