Bij TOTO wedden op een goal van Mbappé op aangeven van Vinícius of Bellingham

Aangevers Vinícius en Bellingham laten Mbappé meteen excelleren bij Real Madrid

18 augustus om 18:30

ADVERTORIAL - Na FC Barcelona is het ook de beurt aan Real Madrid om het seizoen in de Primera División te openen. De Koninklijke doet dat met een uitduel op het eiland Mallorca tegen de gelijknamige club die daar zijn wedstrijden speelt. Kylian Mbappé is in ieder geval meteen op zijn plek bij Real en dat komt mede door Jude Bellingham en Vinícius Júnior, zijn vrijgevige collega’s. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Mbappé, Bellingham en Vinícius voelen elkaar al aan

Afgelopen woensdag trad Real Madrid aan tegen Atalanta in de strijd om de Europese Super Cup. Die werd zonder al te veel moeite door de Spanjaarden veroverd. Mbappé begon voor het eerst in zijn nieuwe rol als spits van de club en was meteen trefzeker. Aan die treffer zat een extra bijzonder randje.

De aangever bij de goal van Mbappé was namelijk Bellingham. De Engelse middenvelder die zich als een vis in het water voelt zo kort achter de Fransman, kon zijn nieuwe ploeggenoot dus gelijk al makkelijk vinden. Dat gold ook voor Vinícius, die meerdere ploeggenoten in stelling bracht. Zo zette de Braziliaan Rodrygo in de eerste helft alleen voor de keeper en was hij de aangever bij de openingstreffer van Federico Valverde. Een goal van Mbappé uit een assist van Bellingham of Vinícus levert je nu 4.40 keer je inzet op bij TOTO.

Speciale odds

TOTO heeft ook een speciale quotering in petto. Voor een doelpunt van Mbappé of Bellingham van buiten de zestien meter staat een quotering van 7.50. Deze speciale quotering is te spelen voor spelers van boven de achttien jaar en ouder.

Benieuwd naar het uitgebreide, diverse aanbod van TOTO? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het volgen van Mallorca - Real Madrid.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust