Zirkzee reageert op droomdebuut en onthult instructies van Ten Hag

Zirkzee reageert op droomdebuut en onthult instructies Ten Hag: 'Dat zei hij'

16 augustus om 23:46
Laatste update: 17 augustus om 20:21

Joshua Zirkzee beleefde vrijdag een absolute droomavond. De kersverse aanwinst van Manchester United luisterde zijn debuut voor de Engelse grootmacht op met een winnend doelpunt tegen Fulham (1-0). Na afloop van zijn Premier League-debuut reageert de matchwinner vol ongeloof.

"Het had niet beter gekund", straalt Zirkzee voor de camera van Sky Sports. "Er is mij verteld dat scoren op Old Trafford een van de beste ervaringen is die je kunt hebben bij Manchester United. Ik ben zó dankbaar en gezegend dat ik dat in mijn eerste wedstrijd direct heb kunnen ervaren. Het is een geweldig gevoel."

Na dik een uur mocht de Nederlander voor het eerst zijn opwachting maken op Old Trafford. Manager Erik ten Hag sprak hem nog wat bemoedigde woorden toe. "Hij vertelde me dat ik energie moest brengen en het team zoveel mogelijk moest helpen", onthult Zirkzee, die naar eigen zeggen goed opgevangen is in Engeland. "Ik heb een warm welkom gekregen. We hebben een fantastisch team en we willen iets geweldigs bereiken met zijn allen. Mijn debuut was al geweldig. Dit was een droom."

United heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen en mag zich voorlopig koploper van de Premier League noemen. Volgend weekend speelt de ploeg van Ten Hag uit bij Brighton & Hove Albion.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!