Gabriel Misehouy door trainer weer op aarde gezet

Girona-trainer nuanceert droomdebuut Misehouy direct: 'Moet nog heel veel beter'

16 augustus om 09:50
Laatste update: 16 augustus om 09:55

Míchel, de trainer van Girona, heeft Gabriel Misehouy na zijn droomdebuut meteen weer met beide benen op de grond gezet. De Negentienjarige aanvaller zorgde uit bij Betis Sevilla voor de gelijkmaker, slechts één minuut na zijn invalbeurt. 

Misehouy begon net als Donny van de Beek, eveneens oud-speler van Ajax, op de bank. In de 71ste minuut bracht Míchel eerstgenoemde binnen de lijnen. Heel snel daarna was het raak. Míchel is blij met de inbreng van Misehouy, maar waakt direct voor teveel euforie. "Het zijn spelers met veel goede kwaliteiten, maar er moet ook nog heel veel beter", aldus de Spaanse oefenmeester in gesprek met aanwezige media. 

"Als ze na één goal stoppen met zich ontwikkelen, dan gaan we geen plezier van ze hebben", vervolgt hij. "Ze moeten weten dat ze nog ver verwijderd zijn van het niveau dat nodig is en dat ze op veel vlakken nog een stap voorwaarts moeten zetten." Waar Misehouy inviel en Van de Beek negentig minuten lang op de bank zat, speelde Daley Blind in Sevilla de gehele wedstrijd. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!