Droomdebuut: Misehouy (ex-Ajax) scoort binnen minuut voor Girona in La Liga

16 augustus om 00:11

Terwijl Ajax aan een krankzinnige penaltyreeks tegen Panathinaikos bezig was, maakte Gabriel Misehouy naam voor zichzelf in Spanje. In de eerste La Liga-wedstrijd van het seizoen produceerde de negentienjarige Amsterdammers de gelijkmaker voor Girona FC tegen Real Betis.

Misehouy trok eerder dit jaar met veel bombarie de deur achter zich dicht bij Ajax, dat niet wilde voldoen aan zijn wensen. Het duel tussen Girona en Betis eindigde in 1-1. Misehouy viel in de 71ste minuut in en scoorde een minuut later.

Daley Blind, die deze week bekendmaakte te stoppen als Oranje-international, stond negentig minuten in het veld. Donny van de Beek kwam deze zomer over van Manchester United en zat in Sevilla de hele wedstrijd op de bank.