PSV weigert tweede bod van Brighton op Boscagli

'PSV komt met duidelijke respons na verhoogd Boscagli-bod uit Premier League'

15 augustus om 21:50
Laatste update: 16 augustus om 09:43

PSV heeft een tweede bod op Olivier Boscagli ontvangen van Brighton & Hove Albion. Volgens Voetbal International is ook dat bod veel te laag. PSV wil Boscagli enkel voor de hoofdprijs verkopen.

Het tweede bod van Brighton zou tussen de acht en tien miljoen euro bedragen, maar PSV heeft dat voorstel reeds afgewezen. De Eindhovenaren laten Boscagli enkel gaan als de hoofdprijs voor hem komt. Dit is tot nog toe nog niet het geval geweest. Boscagli heeft nog maar één jaar op zijn contract, maar de clubleiding van PSV wil niets liever dan hem in Eindhoven houden.

PSV wil het contract van Boscagli al een tijdje verlengen, maar daar is de Fransman nog niet op ingegaan. Het lijkt erop dat hij zelf een transfer wil maken. DAar werkt PSV vooralsnog niet aan mee. Brighton meldde zich al een keer eerder tevergeef met een bod. Inmiddels is de zaakwaarnemer van Boscagli in Eindhoven om de huidige situatie te bespreken.

Naast de biedingen op Boscagli, is PSV ook nog altijd bezig met de interesse van AS Monaco in Jordan Teze. De verdediger wil graag de stap naar de Ligue 1 maken, maar het bod vanuit Monaco is nog niet naar de zin van technisch directeur Earnest Stewart. Het laatste voorstel vanuit het prinsdom bedroeg twaalf miljoen euro plus bonussen.