AS Monaco brengt laatste verhoogde bod uit op Teze

'Monaco verhoogt bod en doet laatste poging om Teze op te pikken bij PSV'

14 augustus om 08:50
Laatste update: 14 augustus om 08:54

AS Monaco heeft een 'laatste aanbieding' bij PSV neergelegd voor Jordan Teze. Dat meldt Fabrizio Romano. De Fransen zijn ondertussen al bezig met het in kaart brengen van alternatieven, mochten de Eindhovenaren niet akkoord gaan met het nieuwe bod. 

Volgens Romano bedraagt het nieuwe bod van Monaco 12 miljoen euro inclusief bonussen. Dat is twee miljoen euro meer dan de eerste aanbieding die de Monegasken op tafel legden in Eindhoven. Het is niet duidelijk of PSV akkoord zal gaan met deze aanbieding op Teze, die in Eindhoven over een aflopend contract beschikt. 

De kampioen van Nederland lijkt pas overstag te willen gaan, zodra het een vervanger voor de rechtsback annex centrumverdediger in huis heeft gehaald. De spoeling bij PSV is achterin momenteel immers dun. Meerdere spelers, onder wie Sergiño Dest en Mauro Júnior, staan aan de kant met een blessure. 

Het ongeduld van Teze bereikte vorige week vrijdag een kookpunt. Toen maakte hij trainer Peter Bosz duidelijk dat hij niet wilde spelen tegen RKC Waalwijk. Later op de dag bood het jeugdproduct van de Eindhovenaren zijn excuses aan. Teze werd in genade aangenomen, en maakte tegen RKC zelfs nog speelminuten. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!