Sneijder vindt het gek dat Godts op de bank begint bij Ajax

Sneijder snapt wissel Farioli niet: 'Wat wil je dan? Typische Ajax-speler'

15 augustus om 20:36
Laatste update: 15 augustus om 20:43

Wesley Sneijder vindt het vrij apart dat Mika Godts tegen Panathinaikos niet vanaf de aftrap begint. De analist vraagt zich af wat er met de Belg zal gebeuren als Steven Bergwijn weer fit is en ziet deze duels als goede leermomenten voor hem.

Sneijder wordt voor de wedstrijd gevraagd naar zijn mening over de wissel van Godts. "Dat is best wel gek. Ook als je kijkt: Bergwijn komt er straks weer aan, gaat op die positie spelen. Wat wil je dan met zo'n speler (Godts, red.). Wil je hem langzaam brengen? Kan ook. Maar elke keer als hij speelt, is hij wel een typische Ajax-speler. Maar het zou kunnen dat Francesco Farioli ook een plan met hem heeft, zoals hij dat ook met Taylor en Fitz-Jim heeft", zo vertelt Sneijder tegen Ziggo Sport.

Net als veel van zijn collega-analisten is Sneijder dus ook enthousiast over Godts. De Belgische vleugelaanvaller begon in de wedstrijd tegen sc Heerenveen nog als basisspeler, maar tegen Panathinaikos startte hij in beide duels als wisselspeler. Farioli bevestigde dat Bergwijn, de concurrent van Godts, voorlopig nog niet fit genoeg is voor een plek in de basis.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!