Crystal Palace wil Robin Gosens

'Premier League-club toont concrete interesse in gewild PSV-target Gosens'

15 augustus om 17:17
Laatste update: 15 augustus om 17:20

Crystal Palace is concreet geïnteresseerd in Robin Gosens. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagmiddag. De naam van de Duitse linksback zingt naar verluidt ook rond in Eindhoven, waar PSV nog altijd op zoek is naar defensieve versterkingen. 

Gosens is deze zomer zeer gewild. Torino maakte zich onlangs hard voor zijn komst, maar de Italiaanse club is nu afgehaakt. Het staat immers op het punt om linkervleugelverdediger Borna Sosa over te nemen van Ajax. 

Waar Torino dus niet langer in de race is, geldt dat wél voor Palace. Manager Oliver Glasner is naar verluidt zeer gecharmeerd van de twintigvoudig international van Duitsland. Hem losweken bij Union Berlin zal wel een lastig verhaal worden, verwacht Romano. De Duitse club wil Gosens, die in Berlijn nog een contract heeft tot medio 2028, niet zomaar laten gaan. 

Volgens recente berichtgeving van het Eindhovens Dagblad staat de deur voor Gosens naar PSV ook nog altijd open. Of de kampioen van Nederland ook daadwerkelijk voor hem gaat doorzetten, en in staat is om het financieel te bolwerken, blijft vooralsnog afwachten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!