Stam grapt na aanstelling Van Nistelrooij bij Manchester United

Stam knipoogt naar United: 'Ze krijgen veel goals tegen, maar dat is wat anders'

15 augustus om 12:43

Jaap Stam heeft met een knipoog gereageerd op de aanstelling van Ruud van Nistelrooij bij Manchester United. Met René Hake en Van Nistelrooij zijn er twee Nederlanders toegevoegd aan de staf van Erik ten Hag, maar Stam is (nog) niet gepolst door The Red Devils.

"De supporters vinden het fantastisch dat hij weer terug is", begint Stam in gesprek met ESPN. "Hij is een icoon binnen de club. Als trainer is het altijd lekker iemand in je staf hebt die zo gesteund wordt door de supporters."

Stam denkt dat de clubleiding goede zaken heeft gedaan met het aantrekken van Van Nistelrooij. "Ruud kent heel veel mensen binnen de club en kent de selectie", stelt de oud-voetballer. "Hij dwingt ook respect af bij de spelers, want hij heeft meer gepresteerd dan 99% van de spelersgroep. Ik denk dat hij heel belangrijk zal zijn voor de spelers."

Vervolgens krijgt Stam de vraag of het begint te kriebelen bij hem als hij Van Nistelrooij ziet in een trainingspak. "Ik ken Ruud natuurlijk goed en af en toe hebben we nog wel contact, dus ik vind het fantastisch dat ze hem erbij hebben gehaald", reageert Stam. "Ik snap eigenlijk niet waarom ze nooit een verdedigende trainer nemen bij United. Dat is wel heel apart, hè? Ze krijgen heel veel goals tegen, maar dat is wat anders."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!