Kadioglu hard op weg naar Brighton, onderhandelingen met Fenerbahce vergevorderd

'Kadioglu hard op weg naar de Premier League: gesprekken in vergevorderd stadium'

15 augustus om 12:23

Ferdi Kadioglu is hard op weg om speler te worden van Brighton & Hove Albion, zo schrijft Fabrizio Romano. De gesprekken tussen de Premier League-club en Fenerbahçe bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium.

Naar verluidt is Fabian Hürzeler, de nieuwe Brighton-manager, erg gecharmeerd van Kadioglu, die eerder is bestempeld als een toptarget. De jonge trainer heeft bij het bestuur aangedrongen op de komst van de Turkse vleugelverdediger, die zelf openstaat voor een stap naar het zuiden van Engeland.

Kadioglu heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Brighton en zodoende is hij in afwachting van de onderhandelingen tussen de clubs. 'De gesprekken zijn aan de gang om de deal rond te krijgen', schrijft Romano, die weet dat de onderhandelingen de goede kant op gaan.

In de laatste maanden werd Kadioglu meerdere malen in verband gebracht met diverse Europese (top)clubs. In 2018 maakte de Turks international de overstap van NEC naar Fenerbahçe, waar hij is uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Het contract van Kadioglu in Turkije loopt nog door tot medio 2026.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!