Fernandes verlengt bij Manchester United

Ten Hag krijgt geweldig nieuws met belangrijke contractverlenging bij United

14 augustus om 20:10

Bruno Fernandes heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. De 29-jarige middenvelder heeft zijn verbintenis opengebroken en blijft The Red Devils trouw tot medio 2027, met een optie voor een extra seizoen.

Fernandes lag aanvankelijk nog tot de zomer van 2026 vast op Old Trafford. Daar komt minimaal één seizoen bij. De Portugees speelt sinds 2020 bij United en groeide de afgelopen jaren uit tot een zeer belangrijke schakel bij de club. Recent kondigde hij al aan nog lang voor The Mancunians te willen spelen.

"Iedereen kent de passie die ik heb voor United", begint Fernandes op de clubsite. "Ik begrijp de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het dragen van dit shirt en de mate van toewijding die nodig is om deze ongelooflijke club te vertegenwoordigen." De spelmaker stelt al veel bijzondere momenten te hebben meegemaakt bij de Engelse topclub. "Mijn naam horen zingen vanaf Stretford End, een hattrick maken tegen Leeds United..."

"Aanvoerder zijn op Old Trafford op Europese avonden en prijzen in ontvangst mogen nemen op Wembley", somt hij op. "Maar ik zou dit contract niet hebben getekend als ik niet had geloofd dat mijn beste momenten bij United nog moeten komen."