'PEC komt in actie door defensieve problemen en gaat transfer spoedig beklinken'

'PEC komt in actie door defensieve problemen en gaat transfer spoedig beklinken'

14 augustus om 12:35
Laatste update: 14 augustus om 12:42

PEC Zwolle heeft zijn broodnodige nieuwe verdediger bijna binnen. Jannik Müller (30) staat namelijk op het punt om transfervrij de overstap te maken van SV Darmstadt, zo schrijft De Stentor.

PEC kampt momenteel met de nodige personele problemen in de achterhoede. Door de exits van Bram van Polen en Sam Kersten, de ziekmelding van Thomas Lam en de ogenschijnlijk zware blessure van Ajax-huurling Tristan Gooijer heeft trainer Johnny Jansen amper verdedigers tot zijn beschikking. Daardoor komt technisch directeur Gerry Hamstra nu in actie door Müller binnen te halen, zo klinkt het.

De dertigjarige Duitse verdediger legt woensdag de laatste medische tests af in Zwolle, alvorens hij zijn krabbel zal zetten onder een contract. Vorig seizoen kwam Müller nog zestien keer in actie in de Bundesliga namens Darmstadt, waar hij ook enkele duels als rechtsback heeft gespeeld. Na de degradatie van de club was de voormalig jeugdinternational transfervrij. Eerder speelde Müller voor 1. FC Köln, Dynamo Dresden en het Slowaakse Dunajska Streda.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!