RKC wijst Oukili-bod van Go Ahead af

'Go Ahead wordt na 'substantieel bod' op middenvelder resoluut afgewezen door RKC'

14 augustus om 07:50

Go Ahead Eagles heeft zich bij RKC Waalwijk gemeld voor Yassin Oukili. Het eerste 'substantiële bod' op de middenvelder is door de Waalwijkers afgewezen, meldt De Telegraaf. 

Go Ahead beleeft vooralsnog een behoorlijk lucratieve transferzomer. De club haalde met de verkopen van Bas Kuipers (FC Twente), Philippe Rommens (Ferencvaros), Jeffrey de Lange (Olympique Marseille) en Willum Willumsson (Birmingham City) al zo'n 8 miljoen euro op. 

Met dat geld wil de club zich graag versterken. Oukili geldt als een serieus transferdoelwit, maar het eerste bod, waarvan niet bekend is hoe hoog het ligt, is door RKC naar de prullenbak verwezen. Het is niet duidelijk of Go Ahead terug zal komen met een verhoogde aanbieding. 

Het contract van de 23-jarige Oukili loopt na dit seizoen af bij RKC, dat hem dus deze zomer of in januari van de hand zal moeten doen, wil het nog wat aan hem verdienen. De middenvelder, die het afgelopen seizoen vijf doelpunten maakte in 33 Eredivisie-wedstrijden, geniet overigens ook interesse van het Deense Viborg FF en het Italiaanse Cagliari.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!