'PSV rekent niet meer op Van den Berg'

'PSV is klaar met 'stijve poot' van Liverpool en zet streep door Van den Berg'

13 augustus om 21:44
Laatste update: 15 augustus om 10:03

PSV gelooft niet langer in de komst van Sepp van den Berg. De Eindhovenaren waren lang in de race voor de handtekening van de 22-jarige verdediger, maar komen er met Liverpool niet uit. De Eindhovenaren schakelen daarom door, meldt De Telegraaf

Liverpool houdt volgens de krant vast aan het prijskaartje van twintig miljoen euro en dat is PSV te gortig. De Eindhovenaren zouden in dat geval voor Van den Berg het transferrecord moeten breken en dat zijn Earnest Stewart en de zijnen niet van plan. Bovendien zou Liverpool pas later in de transferperiode een definitieve beslissing willen nemen over Van den Berg, omdat Arne Slot achterin kampt met enkele blessuregevallen. 

Daarnaast weet Liverpool dat het zich in een luxepositie bevindt. Niet alleen PSV, maar ook Mainz, Stuttgart, Hoffenheim, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en Wolfsburg zouden azen op de oud-speler van PEC Zwolle. Reden genoeg voor PSV om de strijd te staken. Voor Van den Berg zou het nieuws een teleurstelling zijn. De verdediger zag een overgang naar PSV 'zeker' zitten. 

PSV schakelt door

PSV richt zijn pijlen nu op andere namen van het lijstje met verdedigers, klinkt het. Adama Nagalo, de 21-jarige verdediger van FC Nordsjaelland, zou een van de mogelijke opties zijn. Ook voor de speler uit Burkina Faso is er, in de vorm van Southampton, RC Lens en Lillo OSC, veel concurrentie.

'Voor versterking op de flank kijkt PSV nog altijd naar Robin Gosens, terwijl eerder bot werd gevangen bij Jayden Oosterwolde', wordt er bovendien gemeld. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!