Palmer gaat contract bij Chelsea verlengen: verbintenis tot medio 2033

'Chelsea breekt contract van uitblinker open: verbintenis tot medio 2033'

13 augustus om 17:09

Cole Palmer gaat zijn contract bij Chelsea verlengen tot de zomer van 2033, zo meldt The Athletic. De uitblinker van vorig seizoen lag vast tot medio 2031, maar deze verbintenis wordt met twee jaar verlengd.

Palmer werd vorige zomer door Chelsea voor 47 miljoen euro overgenomen van Manchester City, waar de aanvallende middenvelder niet kon rekenen op een basisplaats. In zijn eerste seizoen op Stamford Bridge was Palmer goed voor 25 doelpunten en vijftien assists in 45 officiële duels.

Door deze prestaties heeft Chelsea besloten om de verbintenis van Palmer open te brengen en met twee jaar te verlengen. Naast dat het contract van de smaakmaker wordt verlengd, krijgt de Engelsman een hoger salaris na zijn uitstekende eerste seizoen. 

Bij Chelsea, dat het seizoen aftrapt met een thuiswedstrijd tegen Manchester City, krijgt Palmer komend seizoen te maken met meerdere nieuwelingen. Met Tosin Adarabioyo, Marc Guiu, Caleb Wiley, Renato Veiga, Aaron Anselmino, Omari Kellyman, Filip Jørgensen, Kiernan Dewsbury-Hall en Pedro Neto kan trainer Enzo Maresca beschikken over 9 versterkingen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!