PSV probeert Bakayoko te overtuigen van nieuw contract

'PSV vreest last-minute vertrek en heeft lijstje met vervangers klaarliggen'

13 augustus om 16:21
Laatste update: 15 augustus om 10:01

PSV vreest een last-minute transfer van Johan Bakayoko, zo schrijft Sacha Tavolieri. De Eindhovenaren proberen de vleugelspeler te overtuigen van een langer verblijf, maar het lijstje met potentiële vervangers ligt al klaar bij de clubleiding.

Vooralsnog klopte alleen Nottingham Forest aan bij PSV voor de diensten van Bakayoko. Het voorstel werd echter door zowel de club als de speler van tafel geveegd, want de Belg wil spelen voor een club, waar hij meedoet in de strijd om de titel.

Tijdens de 5-1 zege van PSV op RKC Waalwijk in het eerste Eredivisie-duel van het nieuwe seizoen was Bakayoko eenmalig trefzeker. De club hoopt op een langer verblijf van de buitenspeler en beide partijen zijn in gesprek. 'PSV is bezig met het overhalen van Bakayoko om een nieuw contract te tekenen', schrijft Tavolieri.

Volgens de transferjournalist is PSV zich ervan bewust dat een last-minute vertrek van Bakayoko dreigt aan het eind van de transferwindow. De lijstjes met mogelijke opvolgers liggen al klaar en er staan al spelers op de radar. Er worden geen namen genoemd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!