Van den Berg wil zelf dolgraag naar PSV

'Van den Berg weet naar welke club hij graag wil: vraagprijs moet naar beneden'

13 augustus om 07:49
Laatste update: 13 augustus om 09:24

Sepp van den Berg wil zelf dolgraag naar PSV. Dat vertelt het Eindhovens Dagblad in een update rond de situatie van de verdediger. Echter heeft Van den Berg nog wel wat meer opties.

PSV weigert op te geven in de strijd om Van den Berg. De Eindhovenaren komen er maar niet uit met Liverpool, aangezien het standpunt blijft dat de transfersom omlaag moet. Dat bedrag ligt nu op iets meer dan zeventien miljoen euro. Liverpool wil daar nog niet aan, maar maandag is er wederom contact geweest tussen de clubs. Of dat gesprek voor ontwikkelingen heeft gezorgd is nog niet bekend. De transfer van Van den Berg lijkt een zaak van de lange adem te worden, maar PSV geeft niet op. 

Van den Berg heeft ook nog altijd meer opties naast de interesse van PSV. Één van die opties is Feyenoord, maar ook clubs uit Duitsland lijken nog altijd geïnteresseerd in de verdediger. Voor nu lijkt PSV dus een streepje voor te hebben, omdat Van den Berg zelf graag naar Eindhoven wil. De 22-jarige Nederlander staat nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Liverpool.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!