Feyenoord wil Sepp van den Berg

'Grote verrassing: Feyenoord wil PSV aftroeven met komst Van den Berg'

8 augustus om 21:28
Laatste update: 8 augustus om 21:37

Feyenoord gaat zich volgens Voetbal International mengen in de strijd om Sepp van den Berg, die al wekenlang bovenaan het verlanglijstje van PSV prijkt. Het ligt in de lijn der verewachting dat Dennis te Kloese, de technisch directeur van de Rotterdammers, op korte termijn contact opneemt met Liverpool. 

De concurrentiestrijd om Van den Berg is hevig. Naast PSV maken ook tal van Bundesliga-clubs jacht op de centrale verdediger. Bij dat rijtje geïnteresseerden hoort nu dus ook Feyenoord. Ingewijden melden aan VI dat Te Kloese snel contact op zal nemen met Liverpool, daar waar Van den Berg nog tot medio 2026 onder contract staat. 

Te Kloese zal dus direct of wellicht indirect gaan onderhandelen met Arne Slot, de oud-trainer van Feyenoord. Van hem hoeft Van den Berg niet per se weg uit Anfield. De oud-speler van PEC Zwolle heeft tijdens de voorbereidingstour in de Verenigde Staten een goede indruk gemaakt. Zelf lijkt hij wel graag te willen verkassen. Van den Berg wil week in week uit basisspeler zijn, een perspectief dat er bij Liverpool momenteel niet in lijkt te zitten. 

Opvallend is dat de belangstelling van Feyenoord in Van den Berg niet nieuw is. De Rotterdammers volgen de stopper al een langere tijd. Ook Brian Priske, de nieuwe trainer, is gecharmeerd van hem. De interesse van Feyenoord is aangewakkerd nadat Aston Villa zijn oog heeft laten vallen op Lutsharel Geertruida, en doordat Atlético Madrid al wekenlang probeert om David Hancko in te lijven. 

Van den Berg geldt in De Kuip zodoende als een topprioriteit. Tegelijkertijd weet Feyenoord wel dat het behoorlijk diep in de buidel zal moeten tasten, wil het hem daadwerkelijk aantrekken. Van den Berg kost namelijk om en nabij de 20 miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!