Charlotte wilde Vardy inlijven

Charlotte wilde naast Stengs nog eens stunten: 'Heb hem bericht gestuurd'

12 augustus om 23:51
Laatste update: 14 augustus om 13:51

Niet alleen Calvin Stengs was deze zomer een belangrijk doelwit voor Charlotte FC. De ambitieuze club uit de Major League Soccer heeft een lijntje uitgegooid naar Jamie Vardy, onthult manager Dean Smith.

Het is een kwestie van tijd tot Stengs zich officieel speler van Charlotte mag noemen. De nummer zes van de Eastern Conference van de MLS had zich deze zomer ook willen versterken met de 37-jarige Vardy, clubicoon van Leicester City. De Amerikanen vingen echter bot bij de Engelsman. "Ik heb hem een bericht gestuurd om te kijken of hij open stond voor de stap naar Amerika", zegt Smith, die in het verleden manager van Leicester en dus ook van Vardy was, tegen GIVEMESPORT.

"Ik wist meteen dat het moeilijk zou worden, omdat hij met Leicester terug is in de Premier League. Ik houd van zijn liefde voor het spelletje." Vardy bedankte inderdaad voor het aanbod. Met Tim Ream, die over is gekomen van Fulham, heeft Charlotte wel een andere speler uit de Premier League weten te strikken.

De transfermarkt in Amerika sluit al bijna. Tot en met 14 augustus kunnen spelers een transfer maken. De deal tussen Feyenoord en Charlotte over Stengs zal dus spoedig beklonken worden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!